Viser det ene resultatet

Varmepumpe til basseng

Trenger du varmepumpe til bassenget? Vi har et stort utvalg av varmepumper i høy kvalitet. Varmepumpene er tilpasset forskjellige bassengstørrelser, og kommer derfor også med forskjellig design og former. Vi har løsninger for både små og store hagebasseng, og varmepumper som jobber helt ned til -12 grader. Velkommen til en hyggelig handel!

Salg!
Opprinnelig pris var: kr28,973.00.Nåværende pris er: kr22,995.00.

Et miljøvennlig og økonomisk valg

En varmepumpe tilpasset til hagebasseng jobber for å innhente energi fra luften og omforvandle den til varme. For å gjøre dette trengs en kompressor, og man finner kompressorer som gir deg opptil 16 ganger mer energi kontra hva kompressoren bruker. Varmepumpene våre er derfor både miljøvennlige og hyggelige mot lommeboken!

Når du kjøper en varmepumpe av oss, får du også med deg 2 års garanti på kjøpet. Vi tilbyr lynrask levering over hele Norge. Dersom du ønsker å hente selv, kan dette gjøres fra vårt lager i Oslo.

Alle våre modeller er enkle å installere i bassenget, og du behøver ingen verktøy for å montere pumpen til bassenget.

Nyt en lengre badesesong med familien

Det norske været er kjent for å ha store temperatursvingninger. Flere av våre modeller er rustfrie, og passer perfekt for det nordiske klimaet. Med en varmepumpe kan du starte badesesongen allerede i mai, og forlenge den til så langt som oktober. Dette gleder hele familien!

Vi har modeller for ethvert basseng i alle prisklasser. Ser du etter en varmepumpe til f.eks. hytta med Wifi som fungerer helt ned til -12 grader anbefaler vi HeatBooster™ Pro med Wifi 9kW. Vi har også modeller i høy kvalitet for den mer prisbevisste som eksempelvis HeatSplasher™ ECO Varmepumpe.

Vår kundeservice står klar for en prat dersom du sliter med å velge!

Ofte stilte spørsmål om Bestpools

Bestpools.no er autorisert forhandler av Bestway's basseng. Vi selger kun originale produkter. Bestpools eies av Norsk Netthandel AS og har eget lager og kundeservicesenter i Oslo.

Dersom du kjøper et Bestway basseng i butikk eller hos privatperson, får du som regel veldig lite hjelp og informasjon om produktet du har kjøpt. Vi har rett mannskap som hjelper deg dersom det trengs eller du føler deg usikker på noe. Ikke nok med det, har vi alt av reservedeler på lager dersom uhellet er ute.

Veldig enkelt! Det eneste du trenger å gjøre er å koble opp slangene til åpningene i varmepumpen, og så er du klar!

Alle våre modeller kommer med det nødvendige utstyret for å sette opp bassenget. Ønsker du å kjøpe en egen bassengpumpe for å blåse opp ditt basseng, får du tak i det her.

Du trenger ikke ekstra verktøy eller utstyr for å få bassenget ditt klart til bruk.

Kjemikalier:

Vi anbefaler å kjøpe med kjemikalier sammen med ditt basseng for å holde vannet rent. Vårt mest populære produkt er SPA Start Sett. Her får du med deg alle kjemikaler som er nødvendig.

Tilbehør:

Vi har også et utvalg av Bestway tilbehør tilgjengelig, fra drikkeholdere og gulvbeskyttere til Lay-Z-Spa hodeputer. Ønsker du å vaske boblebadet en gang i fremtiden, anbefaler å kjøpe med deg Lay-Z-Spa rensesett.

Selvfølgelig! Ta kontakt med vår kundeservice på chat, telefon eller mail, så hjelper vi deg å velge riktig basseng! Trykk her for kundeservice.