Viser alle 9 resultater

Basseng i hagen

Ønsker du deg basseng i hagen? Vi har runde, ovale og rektangulære basseng i alle størrelser! Hagebassengene passer for barn, ungdom og voksne i alle aldre, og er designet for å tåle norske værforhold. Bestpools har varelager i Norge, og vi kan derfor tilby 1 til 3 dagers levering over hele landet. Velkommen innom for en hyggelig handel!


Norges mest solgte hagebasseng

Bestway's modeller er Norges mest solgte hagebasseng. Det er mange gode grunner til det. Våre basseng er designet for å tåle nordiske forhold og kan bestilles i flere farger og størrelser. Har du sjekket ut vårt klassiske runde basseng?

Når du kjøper et basseng av oss, får du også med deg 2 års garanti på kjøpet. Vi tilbyr lynrask levering over hele Norge. Dersom du ønsker å hente selv, kan dette gjøres fra vårt lager i Oslo.

Alle våre modeller er enkle å installere og demontere, og lagringseffektive når sesongen er over. Nyt en fredfull dukkert sammen med barna dine idag!

Hagebasseng i forskjellige størrelser.

Hos oss får du hagebasseng for hele familien!

Vil du samle vennegjengen og ta en avslappende dukkert anbefaler vi Bestway Power Steel™ A1 bassengsett , ser du etter et basseng til både store og små anbefaler vi: Bestway Swim Vista™ R2 bassengsett eller oppblåsbare Bestway Fast™ W2 bassengsett.

Ønsker du å kjøpe et hagebasseng som har god plass, og samtidig tar lite lagringsplass anbefaler vi vår toppmodell: Bestway Fast™ U4 bassengsett.

Vår kundeservice står klar for en prat dersom du sliter med å velge!

Ofte stilte spørsmål om Bestpools basseng

Hvorfor velge Bestpools.no?

Bestpools.no er autorisert forhandler av Bestway's basseng. Vi selger kun originale produkter. Bestpools eies av Norsk Netthandel AS og har eget lager og kundeservicesenter i Oslo.

Dersom du kjøper et Bestway basseng i butikk eller hos privatperson, får du som regel veldig lite hjelp og informasjon om produktet du har kjøpt. Vi har rett mannskap som hjelper deg dersom det trengs eller du føler deg usikker på noe. Ikke nok med det, har vi alt av reservedeler på lager dersom uhellet er ute.

Er det enkelt å sette opp bassenget?

Veldig enkelt! Bassengene tar bare mellom 10 og 60 minutter å sette opp og opptil 1-2 timer å fylle med vann, avhengig av vanntrykket ditt.

Ved våre oppblåsbare modeller blåser du opp bassenget ved pumpe, som du får tak i her. Du trenger ikke verktøy eller profesjonell hjelp.

Trenger jeg å kjøpe noe ekstra til mitt basseng?

Alle våre modeller kommer med det nødvendige utstyret for å sette opp bassenget. Ønsker du å kjøpe en egen bassengpumpe for å blåse opp ditt basseng, får du tak i det her.

Du trenger ikke ekstra verktøy eller utstyr for å få bassenget ditt klart til bruk.

Kjemikalier:

Vi anbefaler å kjøpe med kjemikalier sammen med ditt basseng for å holde vannet rent. Vårt mest populære produkt er SPA Start Sett. Her får du med deg alle kjemikaler som er nødvendig.

Tilbehør:

Vi har også et utvalg av Bestway tilbehør tilgjengelig, fra drikkeholdere og gulvbeskyttere til Lay-Z-Spa hodeputer. Ønsker du å vaske boblebadet en gang i fremtiden, anbefaler å kjøpe med deg Lay-Z-Spa rensesett.

Usikker på hva jeg skal velge, kan jeg få hjelp av dere?

Selvfølgelig! Ta kontakt med vår kundeservice på chat, telefon eller mail, så hjelper vi deg å velge riktig basseng! Trykk her for kundeservice.