Viser alle 4 resultater

Basseng i hagen

Ønsker du deg basseng i hagen? Vi har runde, ovale og rektangulære basseng i alle størrelser! Hagebassengene passer for barn, ungdom og voksne i alle aldre, og er designet for å tåle norske værforhold. Bestpools har varelager i Norge, og vi kan derfor tilby 1 til 3 dagers levering over hele landet. Velkommen innom for en hyggelig handel!

Salg!
Opprinnelig pris var: kr9,490.00.Nåværende pris er: kr7,999.00.
Salg!
Opprinnelig pris var: kr2,590.00.Nåværende pris er: kr1,899.00.

Norges mest solgte hagebasseng

Bestway's modeller er Norges mest solgte hagebasseng. Det er mange gode grunner til det. Våre basseng er designet for å tåle nordiske forhold og kan bestilles i flere farger og størrelser. Har du sjekket ut vårt klassiske runde basseng?

Når du kjøper et basseng av oss, får du også med deg 2 års garanti på kjøpet. Vi tilbyr lynrask levering over hele Norge. Dersom du ønsker å hente selv, kan dette gjøres fra vårt lager i Oslo.

Alle våre modeller er enkle å installere og demontere, og lagringseffektive når sesongen er over. Nyt en fredfull dukkert sammen med barna dine idag!

Hagebasseng i forskjellige størrelser.

Hos oss får du hagebasseng for hele familien!

Vil du samle vennegjengen og ta en avslappende dukkert anbefaler vi Bestway Power Steel™ A1 bassengsett , ser du etter et basseng til både store og små anbefaler vi: Bestway Swim Vista™ R2 bassengsett eller oppblåsbare Bestway Fast™ W2 bassengsett.

Ønsker du å kjøpe et hagebasseng som har god plass, og samtidig tar lite lagringsplass anbefaler vi vår toppmodell: Bestway Fast™ U4 bassengsett.

Vår kundeservice står klar for en prat dersom du sliter med å velge!