Viser alle 23 resultater

Basseng i hagen

Ønsker du deg basseng i hagen? Vi har runde, ovale og rektangulære basseng i alle størrelser! Hagebassengene passer for barn, ungdom og voksne i alle aldre, og er designet for å tåle norske værforhold. Bestpools har varelager i Norge, og vi kan derfor tilby 1 til 3 dagers levering over hele landet. Velkommen innom for en hyggelig handel!

Salg!
Salg!
Salg!
Salg!
kr1,899.00

Norges mest solgte hagebasseng

Bestway's modeller er Norges mest solgte hagebasseng. Det er mange gode grunner til det. Våre basseng er designet for å tåle nordiske forhold og kan bestilles i flere farger og størrelser. Har du sjekket ut vårt klassiske runde basseng?

Når du kjøper et basseng av oss, får du også med deg 2 års garanti på kjøpet. Vi tilbyr lynrask levering over hele Norge. Dersom du ønsker å hente selv, kan dette gjøres fra vårt lager i Oslo.

Alle våre modeller er enkle å installere og demontere, og lagringseffektive når sesongen er over. Nyt en fredfull dukkert sammen med barna dine idag!

Hagebasseng i forskjellige størrelser.

Hos oss får du hagebasseng for hele familien!

Vil du samle vennegjengen og ta en avslappende dukkert anbefaler vi Bestway Power Steel™ A1 bassengsett , ser du etter et basseng til både store og små anbefaler vi: Bestway Swim Vista™ R2 bassengsett eller oppblåsbare Bestway Fast™ W2 bassengsett.

Ønsker du å kjøpe et hagebasseng som har god plass, og samtidig tar lite lagringsplass anbefaler vi vår toppmodell: Bestway Fast™ U4 bassengsett.

Vår kundeservice står klar for en prat dersom du sliter med å velge!