Viser alle 16 resultater

Basseng

Er du på jakt etter å realisere utedrømmen? Hos oss du finner du alt i fra runde, ovale og rektangulære bassenger, ikke minst i alle størrelser! Vi tilbyr hagebassenger av Premium kvalitet og vi setter brukervennlighet i fokus, noe som sørger for at din badeopplevelse blir fenomenal! Våre bassenger passer for barn, ungdom og voksne i alle aldre. Bestpools har varelager i Norge, hos oss kan du velge mellom å «hente selv» og vi kan også tilby lynrask levering fra 1 til 3 dager over hele landet. Velkommen innom for en hyggelig handel!


Norges mest solgte basseng

Bestway's modeller er Norges mest solgte bassenger. Våre bassenger er designet for å tåle nordiske forhold og kan bestilles i flere farger og størrelser. Vi har et basseng for enhver smak! Har du sjekket ut vårt klassiske rektangulære basseng?

Når du kjøper et basseng av oss, får du også med deg 2 års garanti på kjøpet. Vi tilbyr lynrask levering over hele Norge. Dersom du ønsker å hente selv, kan dette gjøres fra vårt lager i Oslo.

Alle våre modeller er enkle å installere og demontere, og lagringseffektive når sesongen er over. Nyt en fredfull dukkert sammen med hele familien i dag!

Svømmebasseng i forskjellige størrelser.

Hos oss får du svømmebasseng på opptil 9,5 meter!

Er du helt fersk og vil lære deg eller barnet ditt å svømme anbefaler vi det praktiske Bestway Power Steel™ Y2 bassengsett, er du derimot god til å svømme og er på jakt etter god treningsplass anbefaler vi våre mer romslige basseng, Bestway Power Steel™ Y8 bassengsett.

Ønsker du å kjøpe et svømmebasseng som har akkurat nok plass, og samtidig tar lite lagringsplass anbefaler vi vår toppmodell: Bestway Swim Vista™ W2 bassengsett.

Vår kundeservice står klare for en prat dersom du sliter med å velge!

Ofte stilte spørsmål om Bestpools basseng

Hvorfor velge Bestpools.no?

Bestpools.no er autorisert forhandler av Bestway's bassenger. Vi selger kun originale produkter. Bestpools eies av Norsk Netthandel AS og har eget lager og kundeservicesenter i Oslo.

Dersom du kjøper et Bestway basseng i butikk eller hos privatperson, får du som regel veldig lite hjelp og informasjon om produktet du har kjøpt. Vi har rett mannskap som hjelper deg dersom det trengs eller du føler deg usikker på noe. Ikke nok med det, har vi alt av reservedeler på lager dersom uhellet er ute.

Er det enkelt å sette opp bassenget?

Veldig enkelt! Bassengene tar bare mellom 10 og 60 minutter å sette opp og opptil 1-2 timer å fylle med vann, avhengig av vanntrykket ditt.

Ved våre oppblåsbare modeller blåser du opp bassenget ved pumpe, som du får tak i her. Du trenger ikke verktøy eller profesjonell hjelp.

Trenger jeg å kjøpe noe ekstra til mitt basseng?

Alle våre modeller kommer med det nødvendige utstyret for å sette opp bassenget. Ønsker du å kjøpe en egen bassengpumpe for å blåse opp ditt basseng, får du tak i det her.

Du trenger ikke ekstra verktøy eller utstyr for å få bassenget ditt klart til bruk.

Kjemikalier:

Vi anbefaler å kjøpe med kjemikalier sammen med ditt basseng for å holde vannet rent. Vårt mest populære produkt er SPA Start Sett. Her får du med deg alle kjemikaler som er nødvendig.

Tilbehør:

Vi har også et utvalg av Bestway tilbehør tilgjengelig, fra drikkeholdere og gulvbeskyttere til Lay-Z-Spa hodeputer. Ønsker du å vaske boblebadet en gang i fremtiden, anbefaler å kjøpe med deg Lay-Z-Spa rensesett.

Usikker på hva jeg skal velge, kan jeg få hjelp av dere?

Selvfølgelig! Ta kontakt med vår kundeservice på chat, telefon eller mail, så hjelper vi deg å velge riktig basseng! Trykk her for kundeservice.