Viser alle 6 resultater

Basseng

Er du på jakt etter å realisere utedrømmen? Hos oss du finner du alt i fra runde, ovale og rektangulære bassenger, ikke minst i alle størrelser! Vi tilbyr hagebassenger av Premium kvalitet og vi setter brukervennlighet i fokus, noe som sørger for at din badeopplevelse blir fenomenal! Våre bassenger passer for barn, ungdom og voksne i alle aldre. Bestpools har varelager i Norge, hos oss kan du velge mellom å “hente selv” og vi kan også tilby lynrask levering fra 1 til 3 dager over hele landet. Velkommen innom for en hyggelig handel!

Salg!
Opprinnelig pris var: kr9,490.00.Nåværende pris er: kr7,999.00.
Salg!
Opprinnelig pris var: kr2,590.00.Nåværende pris er: kr1,899.00.
Salg!
Opprinnelig pris var: kr1,399.00.Nåværende pris er: kr599.00.
Salg!
Opprinnelig pris var: kr390.00.Nåværende pris er: kr199.00.

Norges mest solgte basseng

Bestway's modeller er Norges mest solgte bassenger. Våre bassenger er designet for å tåle nordiske forhold og kan bestilles i flere farger og størrelser. Vi har et basseng for enhver smak! Har du sjekket ut vårt klassiske rektangulære basseng?

Når du kjøper et basseng av oss, får du også med deg 2 års garanti på kjøpet. Vi tilbyr lynrask levering over hele Norge. Dersom du ønsker å hente selv, kan dette gjøres fra vårt lager i Oslo.

Alle våre modeller er enkle å installere og demontere, og lagringseffektive når sesongen er over. Nyt en fredfull dukkert sammen med hele familien i dag!

Svømmebasseng i forskjellige størrelser.

Hos oss får du svømmebasseng på opptil 9,5 meter!

Er du helt fersk og vil lære deg eller barnet ditt å svømme anbefaler vi det praktiske Bestway Power Steel™ Y2 bassengsett, er du derimot god til å svømme og er på jakt etter god treningsplass anbefaler vi våre mer romslige basseng, Bestway Power Steel™ Y8 bassengsett.

Ønsker du å kjøpe et svømmebasseng som har akkurat nok plass, og samtidig tar lite lagringsplass anbefaler vi vår toppmodell: Bestway Swim Vista™ W2 bassengsett.

Vår kundeservice står klare for en prat dersom du sliter med å velge!