Viser alle 3 resultater

Barnebasseng 

Trenger du et barnebasseng i hagen? Vi tilbyr et stort utvalg av Bestway baby- og barnebasseng til diverse vannleker og aktiviteter. Vi har oppblåsbare basseng i alle størrelser. Bassengene passer for barn fra 4 til 10 år. Bestpools har varelager i Norge, og kan tilby 1 – 3 dagers levering over hele landet. Velkommen innom for en hyggelig handel!

Salg!
Opprinnelig pris var: kr2,590.00.Nåværende pris er: kr1,899.00.
Salg!
Opprinnelig pris var: kr1,399.00.Nåværende pris er: kr599.00.
Salg!
Opprinnelig pris var: kr390.00.Nåværende pris er: kr199.00.

Norges mest solgte barnebasseng

Bestway's modeller er Norges mest solgte barnebasseng. Det er mange gode grunner til det. Våre basseng er designet for å tåle nordiske forhold og kan bestilles i flere farger og størrelser. Har du sjekket ut vårt klassiske oppblåsbare basseng?

Når du kjøper et basseng av oss, får du også med deg 2 års garanti på kjøpet. Vi tilbyr lynrask levering over hele Norge. Dersom du ønsker å hente selv, kan dette gjøres fra vårt lager i Oslo.

Alle våre modeller er enkle å installere og demontere. Nyt en fredfull dukkert sammen med barna dine idag!

Barnebasseng i forskjellige størrelser.

Hos oss får du barnebasseng for mellom 1 til 8 barn.

Har du et lite barn som ønsker å plaske med en venn eller to anbefaler vi MySpray™ bassengsett , har du flere barn anbefaler vi våre mer romslige basseng, Bestway Fast™ U3 bassengsett eller Bestway Fast™ U4 bassengsett.

Ønsker du å kjøpe et barnebasseng som har god plass, og samtidig tar lite lagringsplass anbefaler vi våre toppmodeller: OctoPool™ bassengsett  og Paradise Palms™ bassengsett.

Vår kundeservice står klare for en prat dersom du sliter med å velge!

Ofte stilte spørsmål om Bestpools basseng

Bestpools.no er autorisert forhandler av Bestway's basseng. Vi selger kun originale produkter. Bestpools eies av Norsk Netthandel AS og har eget lager og kundeservicesenter i Oslo.

Dersom du kjøper et Bestway basseng i butikk eller hos privatperson, får du som regel veldig lite hjelp og informasjon om produktet du har kjøpt. Vi har rett mannskap som hjelper deg dersom det trengs eller du føler deg usikker på noe. Ikke nok med det, har vi alt av reservedeler på lager dersom uhellet er ute.

Veldig enkelt! Bassengene tar bare mellom 10 og 60 minutter å sette opp og opptil 1-2 timer å fylle med vann, avhengig av vanntrykket ditt.

Ved våre oppblåsbare modeller blåser du opp bassenget ved pumpe, som du får tak i her. Du trenger ikke verktøy eller profesjonell hjelp.

Alle våre modeller kommer med det nødvendige utstyret for å sette opp bassenget. Ønsker du å kjøpe en egen bassengpumpe for å blåse opp ditt basseng, får du tak i det her.

Du trenger ikke ekstra verktøy eller utstyr for å få bassenget ditt klart til bruk.

Kjemikalier:

Vi anbefaler å kjøpe med kjemikalier sammen med ditt basseng for å holde vannet rent. Vårt mest populære produkt er SPA Start Sett. Her får du med deg alle kjemikaler som er nødvendig.

Tilbehør:

Vi har også et utvalg av Bestway tilbehør tilgjengelig, fra drikkeholdere og gulvbeskyttere til Lay-Z-Spa hodeputer. Ønsker du å vaske boblebadet en gang i fremtiden, anbefaler å kjøpe med deg Lay-Z-Spa rensesett.

Selvfølgelig! Ta kontakt med vår kundeservice på chat, telefon eller mail, så hjelper vi deg å velge riktig basseng! Trykk her for kundeservice.