Frakt og levering

 

Postnord MyHome & MyPack:

Vi benytter oss av tjenesten » MyHome & MyPack» til PostNord.

Med MyHome vil dette si at alle våre større hagebassenger leveres nå på døren hjem til deg. Du mottar sporingsnummer og oppfølging hele veien frem til din bestilling er levert hos deg.

Med MyPack vil dette si at varene leveres til ditt nærmeste Post i butikk. Her mottar du også sporingsnummer og oppfølging helt frem til din bestilling kan hentes ved oppgitt hente-punkt.

Normal leveringstid: 1 til 3 virkedager (Oslo – Stor Oslo) 2-5 virkedager (Resten av landet)

Ved «Høytider/Helligdager» kan leveringstiden være opp mot 1uke leveringstid.

Bestiller du før Kl 12:00, blir ordren din sendt samme dag. (Dette gjelder ikke på Helligdager)

Klikk & Hent:

Det er alltid gratis å hente selv. Har du valgt Klikk & Hent som leveringsalternativ, vil du i løpet av kort tid motta hentemelding via e-post du oppgir i din bestilling for å så hente din bestilling.

Husk å oppi ditt ordrenummer til våre lagermedarbeidere for å motta din bestilling.

Din bestilling henter du på vårt lager i Oslo: Norsk Netthandel AS, Strømsveien 318, 1081 Oslo.

Hentetider blir oppgitt i hentemeldingen fra oss.

Vår partner:

Sporing:

Så fort vi sender pakken vil du få en melding med sporingsnummer fra PostNord. Dette kan du bruke for å spore pakken på Postnord.no.

Forhåndsbestilling

Dersom du ønsker å forhåndsbestille våre produkter. Kan dette også gjøres på nettbutikken vår. Det er kun noen få produkter som vi ikke har på lager som kan forhåndsbestilles. Produkter tilgjengelig for Forhåndsbestilling vil være merket. Om du ønsker å forhåndsbestille en vare hos oss, så gjør du dette enkelt ved å plassere din bestilling via vårt nettbutikk.

Hvor lang tid må jeg vente til jeg får produktet hvis jeg forhåndsbestiller?

Estimert leveringstid på Forhåndsbestilte produkter hos oss vil variere, men har en minimun leveringstid på 1-2 uker fra du bestiller til produktet ankommer vårt lager.

Trenger du hjelp?

KUNDERSERVICE